SPLETNI SEMINARJI ZA STROKOVNE DELAVCE V VRTCU

Spletni seminarji so namenjeni strokovnim delavcem v vrtcu.

MNENJA NAŠIH UDELEŽENCEV

Preberite si mnenja naših udeležencev.

Hvala za vse ideje, super posnetke, vaša izobraževanja so vedno poučna in uporabna.

Petra F. M.

To je moje drugo izobraževanje, ki sem se ga udeležila pri Jaki. Videoposnetki so zelo kvalitetni, dobila sem veliko idej, ki jih lahko vpeljem v svoje delo v skupini, hkrati pa so otroci nad malimi tolkali navdušeni in radi igrajo nanje. Izobraževanje bi vsekakor priporočila vsakemu, ki se ukvarja z otroki, saj nas glasba povezuje in pomiri.

Katja B.

Hvala za posredovano znanje, ki ga bom z veseljem uporabila za delo v skupini.

Petra K.

V mesecu februarju 2021 sem se prijavila na prvi del izobraževanja z naslovom Ritmično-melodične dejavnosti in medpodročno povezovanje pod mentorstvom Jaka Strajnarja. Nad izobraževanjem sem bila navdušena, saj sem pridobila ogromno novega znanja glede igranja na lastne inštrumente, še posebej mi je bilo všeč učenje tehnike igranja na cajon. V decembru pa sem se prijavila še na drugi del izobraževanja z naslovom Uporaba malih tolkal v praksi pod enakim mentorstvom. Tudi tokrat sem bila nad vsebino navdušena. Spoznala sem nekatera tolkala ter tehnike igranja, ki jih včasih sploh nisem poznala. Všeč so mi bili razni primeri oz. ideje glede igranja tolkal in vsebine, ki jih lahko uporabimo pri delu z otroki. Iskrena hvala za vse znanje, ki ste ga predali z izobraževanjem.

Karin N.

Zelo me veseli, da sem se lahko udeležila vašega spletnega seminarja, ki mi je na nazoren in zelo prijeten način omogočil širše možnosti za uporabo malih tolkal. Zavedam se, da je za lep zvok potrebna pravilna drža in tudi tako igranje. Nadvse so dobrodošli tudi sugerirani zvočni posnetki.

Neda L.

Koristno in zeloooo uporabno. Veliko novih idej, ki preprečujejo, da bi v razredu postali dolgočasni. Odličen izbor glasbe. Ažurna komunikacija, konkretne povratne informacije. Mi smo v razredu že noreli s kravjimi zvonci – bil je pravi žur.

Aleksandra G. J.

Vaša predavanja se nam zdijo kljub virtualnemu načinu dela zelo kvalitetna in uporabna. Ob njih smo se ob učenju novih stvari sprostili in tudi uživali. Delavnica je zelo dobro zasnovana tudi za začetnike in zdi se nam, da spodbuja k premagovanju strahu pred uporabo manj poznanih instrumentov. Prijetne izkušnje in zanimiv pristop nam dajejo spodbudo za glasbeno ustvarjanje in sprostitev v vrtcu.

Vzgojitelji iz vrtca Bled

Zahvalila bi se vam za nazorno predstavitev igranja na mala glasbila, za vse ideje, predloge, spodbude. Spet sem ob tem seminarju dobila nov zagon, spodbudo za igranje v razredu.

Melita Č.

Najlepša hvala za vse nasvete, komentarje in odlične ideje. Preko vaših lekcij sem se ogromno naučila, ponovila že znano in zraven zelo uživala.

Branka J.

Z otroki smo zelo uživali v spoznavanju in igranju na male instrumente.
Hvala za vse lekcije, bile so zelo poučne.

Bernarda H.

Hvala za vse spodbudne in sveže ideje, pa tudi dobra navodila kako pravilno uporabljati tolkala. Se bomo vsi ponovno učili – odrasli in otroci.

Sonja Š. H.

Po teh delavnicah sem res navdušena nad uporabo vseh instrumentov. Z velikim veseljem bom uporabila vaše predloge. Hvala vam za vse.

Stanislava P.

POVPRAŠEVANJE

Vas zanima katera od delavnic? Potem izpolnite spodnji obrazec.

  Dovolim pošiljanje mojih podatkov (GDPR uredba).*
  Obrazec bo poslal vaše podatke na kontaktni naslov spletne strani. Podatke potrebujemo, da vam lahko odgovorimo na vaše povpraševanje. Vaših podatkov za druge namene ne obdelujemo ter jih ne posredujemo tretjim osebam.

  Sem ambasador svetovno znane blagovne znamke cajonov Schlagwerk, ki jih v Sloveniji zastopajo:

  Melodija glasbila d.o.o.
  hartman - vse za glasbo in o glasbi
  Music Max