VAROVANJE OSEBNIH PODATKOV

Kupec oziroma uporabnik spletne strani www.cajon.si dovoljuje, da Umetniško uprizarjanje in ustvarjanje Jaka Strajnar s. p. vzpostavi, vodi, vzdržuje in upravlja s pridobljenimi osebnimi podatki. Umetniško uprizarjanje in ustvarjanje Jaka Strajnar s. p. se zavezuje, da bo s podatki o kupcu ravnala v skladu z določili Zakona o varstvu osebnih podatkov (Uradni list RS št. 59/99, 57/01) ter da bo vse podatke uporabljala izključno za lastno evidenco in jih v nobenem primeru ne bo posredovala tretji osebi.

 

DRUGA DOLOČILA

Kupcu pripadajo vse pravice po Zakonu o varstvu potrošnikov.

Vsi tu navedeni pogoji in pravila so zavezujoči za kupca in Umetniško uprizarjanje in ustvarjanje Jaka Strajnar s. p. Vse morebitne spore bosta stranki reševali sporazumno. V primeru, da sporazuma ni mogoče doseči, bo spor reševalo pristojno sodišče v Kranju.

V primeru, da se med nakupom pojavijo težave, nas o tem prosimo nemudoma obvestite na elektronski naslov [email protected].

 

PRAVILNIK O ZASEBNOSTI

Kakšne podatke zbiramo?

Umetniško uprizarjanje in ustvarjanje Jaka Strajnar s. p. zbira sledeče osebne podatke za potrebe poslovanja: ime in priimek, naslov in kraj bivanja, naslov elektronske pošte, kontaktno telefonsko številko, geslo v šifrirani obliki ter ostale podatke, ki jih uporabniki vnesete v obrazce na spletnem mestu www.cajon.si. Umetniško uprizarjanje in ustvarjanje Jaka Strajnar s. p. ne odgovarja za točnost podatkov, ki jih vnese uporabnik. Za zagotavljanje varnosti in dokazljivosti se zbirajo tudi IP naslovi, iz katerih uporabniki dostopajo do spletnega mesta. Posameznemu uporabniku je ob začetku obiska dodeljen sejni piškotek za identifikacijo in spremljanje nakupovalne košarice.

 

Način in namen obdelave osebnih podatkov

Z uporabo spletnega mesta www.cajon.si se uporabnik strinja z vsakokratno veljavnimi pravili in splošnimi pogoji, objavljenimi na tem spletnem mestu. Na tem mestu lahko uporabnik redno spremlja morebitne spremembe splošnih pogojev in pravil ter posledično način in namen obdelave zbranih osebnih podatkov.

 

Umetniško uprizarjanje in ustvarjanje Jaka Strajnar s. p. kot upravljavec podatkov lahko te v anonimizirani sumarni obliki uporabi za namene statističnih analiz. Podatkov o uporabnikih Umetniško uprizarjanje in ustvarjanje Jaka Strajnar s. p. v nobenem primeru ne bo predal nepooblaščenim osebam.

 

Obdelava podatkov za namene pošiljanja novic:

  1. Katere podatke zbiramo: Poleg podatkov v vnosnem polju se bo zabeležil IP naslov računalnika iz katerega ste naredili prijavo, nadalje pa se bodo zbirali še čas odpiranja poslanih sporočil in čas klikov na povezave v sporočilih.
  2. Kakšen je namen zbiranja: Podatke zbiramo za namenom pošiljanja novic. Podatke o časih odpiranja in časih klikov pa za namen ugotavljanja vaše aktivnosti, da lahko zagotovimo ustrezen izbris vaših podatkov v primeru vaše neaktivnosti.
  3. Koliko časa bomo podatke zadrževali: V kolikor boste naše novice prebirali, bomo vaše podatke hranili dokler ne boste zahtevali izbrisa oziramo dokler se ne boste odjavili + 1 leto. V kolikor pa naših novic ne boste prebirali pa bomo vaše podatke izbrisali 1 leto po zadnjem prebiranju.
  4. Kje lahko prekličete soglasja in zahtevate izbris, izpis ali spremembo: To lahko naredite tako, da nam pišete na naš e-mail naslov www.cajon.si.
  5. S kom bomo vaše osebne podatke delili: Vaših osebnih podatkov ne bomo delili z nikomer.

 

 

Nakupovanje

Podjetje Umetniško uprizarjanje in ustvarjanje Jaka Strajnar s. p. bo vpisane podatke uporabilo za obdelavo oddanega naročila. Umetniško uprizarjanje in ustvarjanje Jaka Strajnar s. p. mora v skladu s 86. členom ZDDV zagotoviti hrambo računov, ki se nanašajo na dobave blaga ali storitev na ozemlju Slovenije najmanj 10 let po poteku leta, na katero se računi nanašajo – s tem pa se hranijo tudi podatki, ki so na računu. Kontaktni obrazci in posredovanje e-sporočil Uporabnik lahko specifična vprašanja na podjetje Umetniško uprizarjanje in ustvarjanje Jaka Strajnar s. p. posreduje tudi preko kontaktnih obrazcev ali e-naslovov, objavljenih na spletnem mestu, in s tem upravljavcu zaupa navedene podatke. Ti bodo uporabljeni za rešitev uporabnikovega vprašanja. E-naslovi, navedeni na spletni strani, niso osebni, pač pa poslovni e-naslovi. Torej niso vezani na eno fizično osebo, pač pa podatke, posredovane na ta način, lahko obdelujejo različne osebe – z namenom hitre in učinkovite rešitve uporabnikovega vprašanja. S pošiljanjem e-sporočila preko spletnega obrazca ali na naslove, navedene na tem spletnem mestu, se uporabnik strinja s splošnimi pogoji uporabe spletnega mesta www.cajon.si.

 

 

Pravice uporabnika

Uporabnik lahko kadar koli zaprosi za seznanitev z osebnimi podatki, ki jih upravljavec obdeluje, za njihovo omejitev, izbris, popravek ali prenos podatkov. Kakršna koli vprašanja v povezavi z varovanjem osebnih podatkov na spletnem mestu www.cajon.si pa lahko naslovi tudi na elektronski naslov [email protected].

 

 

Kako zagotavljamo varnost podatkov

Podatki, ki jih uporabnik posreduje preko obrazcev na straneh www.cajon.si ali kako drugače (preko e-maila, telefona idr.), so zaupni in se obravnavajo v skladu z veljavno slovensko zakonodajo. Osebne podatke bo Umetniško uprizarjanje in ustvarjanje Jaka Strajnar s. p. varoval ter preprečevala njihovo zlorabo. Osebni podatki bodo uporabljeni le za namene, za katere je uporabnik dal svoje soglasje. Dostop do osebnih podatkov imajo zgolj s strani Umetniško uprizarjanje in ustvarjanje Jaka Strajnar s. p. pooblaščene osebe (zaposleni) z uporabniškim imenom in geslom.

 

Privolitev

Z uporabo spletnega mesta www.cajon.si se uporabnik strinja s splošnimi pogoji uporabe, objavljenimi na tem spletnem mestu. Na tem mestu lahko uporabnik redno spremlja morebitne spremembe splošnih pogojev ter posledično način in namen obdelave zbranih osebnih podatkov.

 

 

Povezava z družbenimi omrežji

S klikom na ikono posameznega družbenega omrežja (Facebook, Youtube, Instagram), ki se nahaja na spletni strani Cajon.si, lahko uporabnik preprosto dostopa do profilov podjetja Umetniško uprizarjanje in ustvarjanje Jaka Strajnar s. p. na družbenih omrežjih in objav drugih profilov na družbenih omrežjih z vsebino, vezano na Cajon.si. Klik na te gumbe-ikone družbenemu omrežju omogoča, da uporabniku hitro ponudi relevantne informacije, glede na uporabnikovo spletno aktivnost.

 

 

Upravljavec osebnih podatkov je: Umetniško uprizarjanje in ustvarjanje Jaka Strajnar s. p., Partizanska cesta 12, 4220 Škofja Loka, matična številka: 3808947000, ident. številka za DDV (ID): 96545887.

Morebitna vprašanja o zasebnosti in obdelavi osebnih podatkov lahko naslovite na [email protected].