SPLETNI SEMINARJI ZA STROKOVNE DELAVCE V OSNOVNI ŠOLI

Spletni seminarji so namenjeni učiteljem razrednega pouka in drugim zainteresiranim učiteljem.

MNENJA NAŠIH UDELEŽENCEV

Preberite si mnenja naših udeležencev.

Z vašimi idejami, ki sem jih uporabila pri pouku, učenci uživajo v urah glasbene umetnosti, popestrili pa smo tudi izrekanje pesmi, izštevank… Uporaba telesnih tolkal in aktivnosti povezne z njimi so naredile pouk zabavnejši, bolj živahen in predvsem aktiven.
Hvala za vaše odlične in uporabne ideje! Se že veselim vašega nadaljevalnega seminarja.

Branka J.

Kljub začetnim resnim pomislekom, ali bom brez vsakršne glasbene izobrazbe kos vašim aktivnostim, sem se prijavila na vaše izobraževanje. Že po 1. lekciji odločitve nisem obžalovala. Tekom celotnega izobraževanja sem med aktivnim pridobivanjem znanja tudi uživala. Vaša predstavitev je izjemno nazorna, zanimiva in aktualna. Prikazane ideje so odlična popestritev pouka in jih bom z veseljem uporabila.
Najlepše se vam zahvaljujem za posredovano znanje, ideje, vse koristne napotke ter posledično motivacijo za delo vnaprej.

Mateja P.

Ob zaključku seminarja, bi rada povedala, da že dolgo nisem od kakšnega seminarja odnesla tako veliko konkretnih stvari, ki sem jih lahko sproti preverjala v razredu in tudi pri pevskem zboru. Hvala za vašo nazorno predstavitev vsebin, za polno idej, ki ste jih delili z nami. Všeč mi je bilo, da je bil seminar razdeljen na štiri dele in v pravem časovnem razmaku. Verjamem, da bi bilo v živo še bolje. Najprej sem bila malo skeptična, kako bomo to potekalo na daljavo, a je uspelo. Hvala tudi za vaše spodbudne komentarje priprav in za še dodatne ideje.

Melita Č.

Hvala za vse lekcije! Tudi tokrat veliko idej, ki jih bom sigurno uporabila v razredu.
Bolj se sprašujem kako si organizirati delo, da konstantno delaš na pridobljenemu znanju in to ne gre v pozabo. Velikokrat je ogromno začetnega navdušenja in zagnanosti, potem te pa to sledenje letnemu delovnemu načrtu, ciljem in dodatnim obveznostim v šoli pahne ponovno nazaj v tisto “kar moraš” delati. Potem pa ponovno potrebuješ eno izobraževanje, da se zaveš da ni samo LDN tisti najpomembnejši. HVALA!

Odgovor: Do vseh lekcij boste lahko dostopali tudi po končanem izobraževanju. Tako si boste hitro osvežili spomin in dobili nove ideje za nadgradnjo aktivnosti, ki jih že izvajate z učenci …

Staša B.

POVPRAŠEVANJE

Vas zanima katera od delavnic? Potem izpolnite spodnji obrazec.

  Dovolim pošiljanje mojih podatkov (GDPR uredba).*
  Obrazec bo poslal vaše podatke na kontaktni naslov spletne strani. Podatke potrebujemo, da vam lahko odgovorimo na vaše povpraševanje. Vaših podatkov za druge namene ne obdelujemo ter jih ne posredujemo tretjim osebam.

  Sem ambasador svetovno znane blagovne znamke cajonov Schlagwerk, ki jih v Sloveniji zastopajo:

  Melodija glasbila d.o.o.
  hartman - vse za glasbo in o glasbi
  Music Max